9. epizoda: Cebu, Filipíny Florencio Escabas využije bohatou biodiverzitu pevniny i moře a uvaří polévku z úhořů, kterou spousta obyvatel tohoto ostrovního města zbožňuje. S01E09 26. 04. 2019
8. epizoda: Singapur Putu piring, nudle won ton, krab s chilli, rýže s kuřecím. Pouliční prodavači nejoblíbenějších jídel v Singapuru dávají nahlédnout do svého života. S01E08 26. 04. 2019
7. epizoda: Ho Či Minovo Město, Vietnam Šnek a drcená rýže patří mezi základní potraviny pouliční gastronomie v Ho Či Minově Městě, kterou utváří historie i rodinné vzpomínky. S01E07 26. 04. 2019
6. epizoda: Soul, Jižní Korea Ve stáncích s jídlem na trhu Gwangjang se prodávají nejoblíbenější tradiční jihokorejská jídla od krabů marinovaných v sójové omáčce po ručně řezané nudle. S01E06 26. 04. 2019
5. epizoda: Ťia-i, Tchaj-wan Pudink z tofu. Polévka z rybí hlavy. Dušené kozí maso. Pouliční stánky ve městě Ťia-i, kde pracují celé rodiny, jsou baštou kulinářských tradic Tchaj-wanu. S01E05 26. 04. 2019
4. epizoda: Jogdžakarta, Indonésie V ulicích je k mání spousta lahůdek od gudegu po maniokové nudle. Nejstarší z nich je jajan pasar. Recept, podle nějž ho připravuje jedna žena, je jako okno do minulosti. S01E04 26. 04. 2019
3. epizoda: Dillí, Indie Chutě jídla prodávaného v ulicích Dillí, od křupavého pikantního chaatu až po kořeněné chole bhature, jsou pevně provázány s rodinnými příběhy a politickými dějinami. S01E03 26. 04. 2019
2. epizoda: Ósaka, Japonsko Toyo je vtipný, energický šéfkuchař oblíbené izakaye v Ósace, městě labužníků, které se zasloužilo o popularizaci pouličních lahůdek od okonomiyaki po takoyaki. S01E02 26. 04. 2019
1. epizoda: Bangkok, Thajsko Poslechněte si inspirativní příběh šéfkuchařky Jay Fai, která vaří pouliční jídlo, skvělou vlastní verzi polévky tom yum, a má michelinskou hvězdu za krabí omelety. S01E01 26. 04. 2019