Reklama

Nový seriál Taneční: Herecké hvězdy i emoce na tanečním parketu

Taneční
Foto: Pixabay - Bernard-Verougstraete

Na obrazovky TV Nova přichází nový seriál „Taneční“, který ukáže divákům skvělé taneční scény, ale také napínavé osobní dramata. Příběh sleduje osudy bývalých tanečních šampionů, kteří si ale v manželství už tak dobře nerozumí. Připravte se na podívanou plnou lásky, konfliktů a tance!

Reklama

O čem je seriál Taneční?

Monika (Jitka Ježková) a Oldřich (Saša Rašilov), bývalí taneční šampioni, se po souhře nešťastných událostí společně pustí do pořádání tanečních kurzů pro středoškoláky. Zatímco Oldřich si užívá svou vedoucí roli a chce vést Moniku nejen na parketu, ale i v životě, Monika touží po větší volnosti. Jejich vztah je čím dál více napjatější, zvlášť když se do hry zapojuje Oldřichova matka Eva (Daniela Kolářová) a Moničin bývalý partner Karel (Roman Zach), který o ni stále jeví zájem.

Taneční

Sledujte Taneční online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Seriál Taneční: Hvězdné obsazení

Seriál „Taneční“ přináší nové příběhy, ale i spoustu televizních hvězd na jednom místě.

Reklama

Monika, v podání Jitky Ježkové, je žena, která se rozhodla, že už dál nebude tančit podle pravidel svého manžela. Kdysi spolu s Oldřichem byli hvězdným tanečním párem, nyní jsou však manželé a Monika touží po větší svobodě ve svém životě.

Oldřich, kterého ztvárňuje Saša Rašilov, je klasický „alfa samec“, který se cítí nejlépe, když může mít vše pod kontrolou. Ať už na tanečním parketu, nebo doma, kde by nejraději rozhodoval o všem.

Do jejich života výrazně zasahuje Oldřichova matka Eva, kterou hraje Daniela Kolářová. Bývalá taneční mistrová, jež je zvyklá na pořádek a disciplínu. Eva se ráda vměšuje do všeho, co se v životě jejího syna děje.

Co by to bylo však za seriál bez komplikací v podobě bývalých lásek? Karel, bývalý partner Moniky, v podání Romana Zacha, se vrací do jejího života. Přinese s sebou záblesk minulosti, který může snadno narušit současné vztahy. Jako bývalý taneční partner i přítel Moniky, Karel zůstává v jejím životě citlivým bodem a jeho návrat přinese různé vztahové komplikace.

Reklama

Nezapomenutelná je také Tereza, Moničina sestra, kterou ztvárňuje Hana Vagnerová. Tereza se vrací po letech života v zahraničí zpět a do Moničina života vnáší spíše chaos. Její bezstarostnost, rebelství a divoká povaha se kříží s pečlivými životy všech ostatních.

Nakonec je tu Pavlína, matka Moniky a Terezy, kterou hraje Dana Batulková. Majitelka kulturního domu, silná a energická žena, která si prošla životními výzvami, ale neztratila smysl pro humor a optimismus. Pavlína je srdcem rodiny a snaží se být oběma svým dcerám oporou.

Seriál Taneční na Nově

Seriál nabízí herecké výkony známých herců, ale i krásné taneční scény. Díky profesionálním choreografům a tanečníkům se mohou diváci těšit na záběry elegantních společenských tanců, což v jiných Českých seriálech určitě neuvidíte.

Sledujte „Taneční“ každý pátek ve 20:20 na TV Nova nebo na Voyo a nechte se strhnout krásným tancem a originálním příběhem!

Reklama
Taneční

Sledujte Taneční online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Zdroj: tv.nova.cz

Reklama
Zavřít reklamu