Reklama

Mozaika: Emoce a napětí v novém seriálu na Voyo

Seriál Mozaika
Foto: Archiv Voyo

V nabídce platformy Voyo naleznete od 11. června nový seriál Mozaika. Diváci se mohou těšit na šestnáctidílnou sérii, kterou připravila uznávaná produkční společnost Lucky Man Production ve spolupráci s režisérkami Jasminou Blaževič a Lenkou Wimmerovou. Seriál Mozaika, napsaný podle scénáře Alice Nellis, bude k dispozici dvakrát týdně, vždy v úterý a ve čtvrtek. Těšte se na spoustu emocí a opravdu hvězdné herecké obsazení.

Reklama

Příběh plný emocí a rodinných vztahů

Seriál Mozaika vypráví příběh velké rodiny Jirsovců, kterou náhle zasáhne rozchod rodičů. Hlavní role ztvárnili Taťjana Medvecká a Karel Heřmánek jako manželé, kteří se rozhodnou najít sami sebe, ale každý zvlášť. Než si však najdou nové a oddělené bydlení, musí dočasně přebývat u svých čtyř dětí.

Mozaika lidských vztahů“ – takto popisují seriál obě režisérky Jasmina Blaževič a Lenka Wimmerová, které se shodují, že jejich hlavním cílem byla autenticita. Jako diváci budete v rodině svědky směšných, rázných, dojemných i smutných situací.

Mozaika

Sledujte Mozaika online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

„Asi každý zažil ve své rodině situace, kdy se něco zásadního stane a členové rodiny začnou vášnivě telefonovat, dohadovat se a řešit problémy. U Jirsovců je situace o to dramatičtější, že jsou tam hned čtyři sourozenci a nečekaný rozvod rodičů je zastihne právě ve chvíli, kdy každý z nich řeší své vlastní problémy,“ popisuje seriál kreativní producentka Voyo Iva K. Jestřábová. „Hlavními tématy zůstávají spolupatřičnost a láska, protože té je v této rodině, navzdory všem problémům, více než dost.“

Scénář Alice Nellis

Scénáristka Alice Nellis dodává: „Je to příběh o rodině, o tom, že mít se rádi není vždy snadné, ale v těch opravdu těžkých situacích to je právě to, co nejvíce pomáhá. Je to příběh o vztazích, které nemusí být vždy jednoduché, což může být někdy drama a jindy zase komedie. Ale hlavně je to o tom, co všichni známe – že v životě se všechny žánry většinou míchají – a kdykoliv se můžeme zasmát, tak to pomůže.“

Mozaika: Hlavní postavy a jejich příběhy

Karel Heřmánek a Taťjana Medvecká ztvárnili v seriálu učitele na důchodu. Ona je umělkyně a on mykolog s vášní pro cestování. A jak již bylo řečeno, příběh sleduje jejich cestu k nalezení sebe sama, za účasti svých dětí:

  • Richard (David Máj): Nejstarší a zároveň adoptovaný syn. Vede úspěšnou autodílnu a s manželkou Belou (Martha Issová) se marně pokoušejí o dítě.
  • David (Marek Adamczyk): Rovněž adoptovaný syn, pracující v bistru a zároveň v bratrově autodílně. Je nezodpovědný a nevěrný své manželce Lucii (Kristýna Ryška), se kterou má tři děti.
  • Michal (Jan Nedbal): Žije tři roky se svým partnerem Vojtou (Tomáš Drápela), starají se o velký statek a ještě pracuje na veterině.
  • Madla (Eva Podzimková): Michalovo dvojče, z rodiny nejvíce chaotická osoba. Pracuje jako učitelka výtvarné výchovy, která řeší svůj stagnující vztah s Igorem.
Mozaika

Sledujte Mozaika online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Sledujte Mozaiku exkluzivně na Voyo dvakrát týdně, každé úterý a čtvrtek. Připravte se na příběhy plné emocí, rodinných dramat a nečekaných zvratů.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu