Reklama

Karlos: Strhující dokumentární film na Voyo

Karlos film
Foto: TMDB

Voyo přináší celovečerní dokumentární film Karlos, který vám umožní nahlédnout do života jednoho z nejznámějších českých MMA bojovníků, Karlosa „Terminátora“ Vémoly. Tento příběh plný adrenalinu odkrývá dosud neviděné stránky života sportovní legendy.

Reklama

Jedinečný pohled do života Karlose Vémoly

Film, který režírují Michal Samir a Šimon Šafránek, mapuje Vémolovu cestu od jeho dětství, přes londýnské začátky. Zde se věnoval kulturistice a zároveň pracoval jako vyhazovač. Tím hlavním je však jeho vrcholová kariéra v prestižní organizaci UFC a současná pozice legendy českého MMA. Diváci můžou sledovat nejen jeho sportovní kariéru, ale poznají i jeho rodinu a přátele. Budeme taky svědky jeho nejtvrdších zápasů a nejtěžších životních momentů, ale i jeho svatby s partnerkou Lelou Ceterovou.

Karlos

Sledujte Karlos online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Unikátní záběry a exkluzivní rozhovory ve filmu Karlos

Film přináší jedinečné záběry a fotografie z Vémolova soukromí ale i profesionální kariéry. Nechybí ani rozhovory s Karlosem a jeho trenéry. Dalšími rozhovory přispěli i soupeři a další klíčové osoby, které ovlivnily Karlosův život.

Reklama

„Karlos mě zaujal svým bohatým příběhem, osudem. Pak mě nadchly Mikovy soukromé archivy z Londýna, když tam Karlos pracoval „na dveřích“. Věřím, že diváky Voyo osloví, že nejde o klasický sportovní dokument, ale o živelný, téměř fyzický zážitek,“ říká o snímku jeden z režisérů a autorů scénáře Šimon Šafránek.

Tvůrci filmu

Michal „Mike“ Samir je filmový režisér, scénárista a producent, známý svou prací na minisérii „Iveta“ o kariéře zpěvačky Ivety Bartošové a celovečerních filmech Hany (2014) a Buď Chlap! (2023).

Šimon Šafránek, český filmový režisér, scénárista, tvůrce videoklipů a publicista, je známý svými dokumentárními filmy The Myth (2003), Země revivalů (2016) a oceněným King Skate (2018), který získal Českého lva za nejlepší dokumentární film. V roce 2020 vytvořil dokument o kariéře Miroslava Žbirky „Meky“.

Karlos: Příběh plný adrenalinu a odhodlání

Strhující příběh Karlosa Vémoly na Voyo není jen obyčejným sportovním dokumentem, ale živelným zážitkem, který divákům poskytne hluboký vhled do života a kariéry jedné z nejvýraznějších postav českého MMA.

Reklama
Karlos

Sledujte Karlos online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Nechte se vtáhnout do příběhu plného adrenalinu a odhodlání a zjistěte, co se skrývá za úspěchem Karlosa „Terminátora“ Vémoly. Dokument Karlos je již nyní dostupný na Voyo.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu