Reklama

Druhá řada seriálu Sex O’Clock již od 1. listopadu na Voyo!

Sex O Clock - Jan Révai, Sára Korbelová, Petra Bučková, Maxmilián Kocek, Jana Švandová
Foto: Archiv VOYO

Sex O’Clock se vrací na scénu s druhou sérií tohoto úspěšného seriálu. Připravte se, protože podle tvůrců seriálu budou příběhy hlavních hrdinů ještě intenzivnější! Druhá řada populárního pořadu na Voyo slibuje divákům větší dávku emocí, hlubší příběhy a odvážnější témata. Tvůrci seriálu zašli ještě dál než v předchozí sérii a přináší příběhy, které jsou blíže realitě a současným tématům. Ani v této sérii však nebude chybět nadhled a humor, který seriál od začátku definuje.

Reklama
Sex O’Clock

Sledujte Sex O’Clock online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Sex O’Clock 2. série: Více emocí, více intimity, více života

„První série byla pubertálnější, ta druhá už trochu dospěla,“ říká kreativní producentka Marta Fenclová, která nás nechá nahlédnout do toho, co diváky čeká. Drama v rodině Anenských pokračuje, ale tentokrát je v sázce víc než „jen“ vztahové problémy. Ema (Sára Korbelová) čeká miminko, Adam (Maxmilián Kocek) má jasný cíl přijít o panictví. Postupně ale zjišťuje, že vztahy nejsou tak jednoduché, jak si představoval. Do toho vstupuje nová sexy chemikářka, která zamíchá kartami nejen ve škole, ale i v životech hrdinů.

Tabuizovaná témata bez servítků

V seriálu jsou otevřená i témata, o kterých se jen tak nemluví. Závislost na pornu, těhotenství před maturitou nebo experimentování – Sex O’Clock jde naplno do kontroverzních oblastí, ale dělá to s lehkostí a nadsázkou. „Pro nás neexistuje žádná hrana, kterou bychom nepřekročili,“ říká režisérka Karolina Zalabáková. A to bude i to, co dává druhé řadě pořádný náboj!

Reklama

Sex O’Clock Afterparty pokračuje

Navíc se můžete těšit i na druhou řadu minisérie Sex O’Clock Afterparty, kde se moderátorka Veronika Čermáková Macková a hosté jako Milan Peroutka či Alexis Crystal zaměří na intimní témata, která rezonují nejen seriálem, ale i běžným životem.

Kdy a kde sledovat Sex O’Clock online?

Druhá řada začíná na Voyo už 1. listopadu! Nechte se vtáhnout do seriálu, kde není tabu. A jelikož se druhá řada odehrává v období Vánoc, zažijete Vánoce plné hádek, smíchu i usmíření. Protože, jak tvůrci slibují, tato řada vás rozesměje, dojme a hlavně připomene, že některé životní momenty jsme zažili všichni.

Sex O’Clock

Sledujte Sex O’Clock online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Reklama

Zdroj: https://tv.nova.cz

Reklama
Zavřít reklamu