Reklama

Boj o růže začíná: The Bachelor Česko již brzy

Červená růže
Foto: Pixabay - jingoba

Podzim 2024 přinese na české obrazovky oblíbenou celosvětovou show The Bachelor, kterou budete moct sledovat na TV Nova a Voyo. Tato romantická show, kde se skupina krásných žen utká o srdce pana Božského, nabídne divákům spoustu emocí, dramat i zvratů. Kdo získá v show poslední růži a bude mít šanci na lásku?

Reklama

The Bachelor: Fenomén světové televize

The Bachelor je formát, který slaví úspěch po celém světě. Hlavní postavou je tzv. „pan Božský,“ muž s charismatem a vlastnostmi, které si vysnívá každá žena. Na své cestě hledá ideální životní partnerku. V jednotlivých epizodách show si vybírá z různorodé skupiny žen, které mezi sebou soupeří nejen o jeho pozornost, ale i o samotné růže. Každý ceremoniál růží znamená pro některé pokračování cesty za láskou, pro jiné konec účasti v show.

The Bachelor Česko: Na co se můžeme těšit?

Česká verze The Bachelor nabídne krásné ženy, ale i atmosféru v luxusním sídle na řeckém ostrově Rhodos, kde se bude většina děje odehrávat.

Podle kreativní producentky Kateřiny Zavadové česká verze posouvá do popředí nejen bachelora, ale také příběhy jednotlivých účastnic.

Dění v show bude moderovat oblíbená Zorka Hejdová, známá z TV Nova jako zkušená moderátorka Love Islandu a „ambasadorka lásky“. Její úloha bude organizační, ale také emocionální – bude provázet nejen bachelora, ale i diváky na jeho cestě za láskou.

Reklama

Vila lásky na ostrově Rhodos

V luxusní vile na Rhodosu budou ženy bojovat o přízeň bachelora. Vila se stane jejich domovem na několik týdnů, kdy se budou snažit zaujmout svého „pana Božského,“ ale také vytvářet strategie, jak si zajistit růži při každém ceremoniálu.

Růža pre nevestu: Úspěch slovenské verze

Podobný formát show s názvem Ruža pre nevestu už s fenomenálním úspěchem běžel na Slovensku, kde diváky nadchnul v již dvou řadách. České publikum se nyní dočká své vlastní verze, která naváže na úspěchy slovenské produkce a nabídne skvělou podívanou plnou romantiky, napětí a zvratů.

Reklama

Zdroj: https://tv.nova.cz/

Reklama
Zavřít reklamu