Reklama

Bandita: Nový lovec v soutěži Na lovu rozdrtil Belladonnu

Foto: TV Nova

Bandita je krycí jméno nejnovějšího lovce v oblíbené vědomostní a zábavní soutěži Na lovu. Oproti předchozím lovcům slaví jedno prvenství. Jde o prvního lovce, kterého rekrutovali z řad soutěžících. Je pravda, že Viktorie Mertová alias Belladonna si sice podala přihlášku na soutěžícího. Ale nikdy si na této pozici nezahrála, protože jí z televize nabídli možnost se stát lovkyní.

Reklama

Bandita drtivě zvítězil

Předpoklady uspět má Bandita značné. Když se soutěže zúčastnil, povedlo se mu v prvním kole nahrát působivých 55 tisíc korun. Ty následně obhájil před Belladonnou. Do finálové štvanice se probojovali i Banditovi zbývající tři spoluhráči. Společnými silami pak Belladonnu porazili. Největší zásluhu na tom měl právě Bandita.

Tedy, pardon, Libor Šimůnek, jak se Bandita jmenuje v civilním životě. Stejně jako více jeho kolegů z řad lovců, i Šimůnek se věnuje učitelské práci. Jen pro připomenutí, učitelem je Kalkulátor a na vysoké škole vyučovali Belladonna i Doktor Vševěd. Šimůnek působí na druhém stupni základní školy v Mladé Boleslavi, kde učí matematiku a dějepis.

Ani učitelé však nevědí všechno. Bandita se otevřeně přiznal, že zatímco jeho pracovní předměty dějepis a matematika mu jdou, v jiných oblastech je slabší. Jde o biologii, hlavně botaniku. K rostlinám tedy nový lovec nepřičuchl (doslova).

Co dalšího o něm víme?

Není toho málo. Nový lovec láká pozornost fanoušků a fanynek. Ve volném čase ho baví sledování filmů, chození do divadla, hraní počítačových a deskových her a hraní fotbalu. Rád cestuje a poznává cizí kulturu, díky čemuž na společné lovecké dovolené mezi ostatní jistě hravě zapadne. Letos tým plánuje vyrazit do sousedního Polska, nejspíš do Vratislavi. Samostatně Šimůnek projel již většinu Evropy a do budoucna by se s chutí podíval i na sever Afriky.

Reklama

Jeho oblíbeným lovcem je Doktor Vševěd, s nímž se chtěl před svou účastí v soutěži utkat. Vševěd je i Banditovým vzorem díky jeho širokým znalostem dějin, tedy předmětu, který je Banditovi velmi blízký.

Jde o prozatím nejmladšího lovce, který tímto překonal Belladonnu (ročník 1991) i Pana Lišáka, který již také překročil třicítku. Banditovi je oproti tomu pouhých 27 let a narodil se ve znamení Lva v Bělé pod Bezdězem.

Fanouškem soutěže byl Libor Šimůnek ještě předtím, než se stal lovcem. Dámy pak jistě potěší zjištění, že je v současnosti nezadaný. V televizi ho můžeme vídat od 9. září. Uvidíme, jak si nový lovec povede a jestli Bandita bude stejně dobrý v lovení soutěžících, jako byl v boji proti lovcům!

Na lovu

Sledujte Na lovu online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu